Over ons

Wie is BlomInvest?

Wij zijn er voor eigenaar én huurder
BlomInvest wordt gerund door Patrick Blom en Tanja Langmuur. Met een frisse kijk op de vastgoedmarkt. ‘Wij geloven dat alleen organisaties die opkomen voor de belangen van eigenaren én huurders, succesvol zijn in de huidige vastgoedmarkt. Daarom behartigen wij de belangen van verhuurder én huurder. Wij zijn écht betrokken bij u en uw vastgoed’.

Een veranderende vastgoedmarkt
Omdat er steeds meer kleine particuliere vastgoedbeleggers op de markt komen, stijgt de behoefte aan professionals om hen te ontzien. Bovendien verandert de markt door een toenemend aantal kleine huurders. Dat vergt een ander soort beheer. Meer persoonlijk en betrokken. Wij zoeken huurders die goed passen bij een gebouw en de visie van de eigenaar.

Waardevol netwerk van partners
De afgelopen zes jaar hebben we een netwerk van partners opgebouwd. Wij werken intensief samen met bedrijven op het gebied van technisch onderhoud, energiemanagement, beveiliging, administratie en juridische ondersteuning. Maar ook met facilitaire bedrijven en lokale hulpdiensten.

Eigen aannemersbedrijf voor meer slagkracht
Door onze ervaring met verschillende aannemers, hebben we besloten ons eigen aannemersbedrijf te starten. Wij kennen onze panden van binnen en van buiten. En weten inmiddels wat eigenaren en huurders willen. In eigen beheer kunnen we verbouwingen, onderhoud en renovaties efficiënt en soepel laten verlopen. En heeft u slechts met één partij te maken.

Uiteenlopende opdrachtgevers
Wij hebben voor particuliere beleggers bedrijfsverzamelgebouwen opgezet en verhuren in Rotterdam, Den Haag, Rijswijk en Amersfoort. Ook werken wij voor institutionele beleggers als High Brook Investors. En voor vastgoedfondsen als Hanzevast. Bovendien zijn wij voorkeursleverancier van Cubuz Facility Management, Engie Services en Kernwaarde Groen.

Hoe kunnen we u helpen? Neem gerust contact op voor al uw vragen.